En dejlig dag p å vandet med en middelvind p å 5-6 sekundmeter fra vest. Ebbe og Carl tog en tur rundt i Noret

Der var lidt til opleveren i dag. Svanepar der tog en svømmetur med sine fire unger. En stor m åge der smækskede sig i en dejlig stor fisk den havde fanget.

Blankt vand og lidt skumsprøjt var der også. Lufttemperaturen var 17 grader, ganske behageligt, og vandet var 18 grader.


I dag tog jeg fri fra husombygningen, man har vel lov til en enkelt fridag efter 14 dage :)

Så Jeg tog en stille tur i havnen og Noret med Ebbe. Og misandten, vi fandt den perfekte sommerbolig forankret næsten midt ude i Noret. Et sommerhus med veranda og påhængsmotor?


I dag ville jeg afprøve mine grænser lidt. Middelvinden var 10 sekundmeter. Kl. 15.00 til 16.00 ville den stige til 12 sekundmeter i middelvind og 20 sekundmeter i vindpustene. Så jeg planlagde at være nede i bunden af noret på dette tidspunkt.

Kajakken kom næsten total fri af vandet 5 gange og skød som en pil fremad. Jeg har desværre ikke nogen billeder fra at jeg fløj igennem luften, dels fordi at jeg skal trykke p å 3 kanapper på kameraet inden at det optager film, og det var for farligt.

Jeg kunne heller ikke lade kameraet køre hele tiden, da der også skulle være batteri til at optage om aften, hvor jeg filmer dem der er på EEP2 kursus.

Jeg vil skønne at bølgerne var 80-90 cm høje når der kom længerevarende vindpust. Turen var på 9.9 km og min gennemsnitsfart var 4,3 km i timen, vel ikke så dårligt med al den modvind.